Om företaget

VARFÖR VÄLJA PERNILLAS THE?

För mig är helheten viktig. Träningen ska vara rolig, utmanande och framförallt hållbar. Du ska vecka efter vecka vilja ta dig  tid att träna, vilja äta hälsosamt och göra hälsosamma val i din vardag. För att detta ska vara möjligt behöver allt annat i din vardag stämma överens och ha ett bra samspel. Jag hjälper dig att hitta glädjen, motivationen och även just ett samspel mellan din övriga vardag för att göra träningen hållbar.


Jag arbetar med kvalité, fokus på detaljer och teknik, sätter kunden i centrum och att träningen ska vara utvecklande, lärorik och framförallt ge glädje och energi.


OM PERNILLA LARSSON

Foto: Klara Umegård

Jag fastnade för träningen på riktigt i början av 2015. I och med att passionen växte sökte jag mig till The Academys utbildning och blev strax innan julen -15 klar "Cert. Kost- och Träningskonsult". I början av 2016 står jag som egen företagare och syns även på Sportcenter Övik där jag ibland hoppar in som receptionist. Tränar själv både styrketräning och kondition, dels för att jag älskar att lyfta tungt och för att kroppen och framförallt hjärtat mår bra av att höja pulsen.


Förutom gymmet är min andra passion ridsporten där jag själv är hästägare och har varit en aktiv tävlingsryttare inom dressyren upp till Msv C-nivå. Är utbildad ridledare via SvRF och har jobbat i 10år hos Örnsköldsviksortens RK som instruktör. Tränar ekipage i båda hoppning och dressyr.


"Det är inte tur att jag får arbeta med mina passioner; det är vilja, kämparglöd och motivation som har tagit mig dit jag är idag."

Tel: 073 - 180 41 72

kontakt@pernillasthe.se